Ο Κώστας Κρεμμύδας

Ο Κώστας Κρεμμύδας, ιδρυτής της Κρεμμύδας-Βιοκιβώτια, είναι τεχνολόγος Γεωπόνος με μεταπτυχιακές σπουδές στην Μ. Βρετανία στο τομέα της βιολογικής γεωργίας.
Το 1996 άφησε την Αθήνα και εγκαταστάθηκε στην Κίσσαμο Χανίων. Λίγο αργότερα παράλληλα με την κυρίως εργασία του νοίκιασε χωράφια και ξεκίνησε την βιοκαλλιέργια όπου την συνεχίζει μέχρι σήμερα.
Η ενασχόληση του με την βιολογική γεωργία αφορούσε εκτός από την καλλιέργεια και την εμπορία εφοδίων αλλά και τεχνική υποστήριξη στους βιοκαλλιεργητές.
Λόγο επαγγελματικής δραστηριότητας, ήρθε σε επαφή με πολλούς βιοκαλλιεργητές του νησιού και όχι μόνο.
Το μεγάλο ενδιαφέρον για την βιολογική γεωργία αλλά και η ανάγκη για βαθύτερη γνώση του αντικειμένου συντέλεσαν στο να ξεκινήσει μεταπτυχιακό στην Μεγάλη Βρετανία με θέμα την βιολογική γεωργία (2005). Το 2008 αποφοιτεί με τίτλο Msc Organic farming. Το 2009 δημοσιεύεται η μελέτη του με τίτλο “Biofumigation crops” (βιοαπολυμαντικές καλλιέργειες) ενώ παράλληλα καινοτομεί εισάγοντας στην Ελληνική αγορά ένα νέο τρόπο εμπορίου φρούτων και λαχανικών ιδρύοντας την Κρεμμύδας- Βιοκιβώτια.

profil

Τα προϊόντα μας είναι όλα βιολογικά και πιστοποιημένα από τον Οργανισμό Ελέγχου και Πιστοποίησης TUV AUSTRIA HELLAS. Επίσης η Κρεμμύδας - Βιοκιβώτια είναι κάτοχος της Βεβαίωσης Ελληνικής Επιχείρησης που παρέχεται από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Επιμένων Ελληνικά.

 

Scan0013