ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΜΠΑΝΑΝΑΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ

Διαθέτουμε από τις ελάχιστες, ίσως τις μοναδικές μπανάνες στην ελληνική αγορά
 που δεν έχουν υποστεί επεξεργασία με αιθυλένιο. 
Για αυτό δίνουμε με περιγραφικό και χιουμοριστικό τρόπο την 
διαδικασία της φυσικής ωρίμανσης.
Αντί τους θαλάμους αιθυλενίου, ακολουθούμε τα παρακάτω βήματα μετά την συγκομιδή:
1) Βάζουμε τις μπανάνες που θέλουμε να ωριμάσουμε μαζί με ένα μήλο 
   μέσα σε πλαστική σακούλα.
2) Κλείνουμε την σακούλα ερμητικά και την τοποθετούμε σε σκιερό εσωτερικό χώρο 
   μακριά όμως απο πηγές θερμότητας
3)Ελέγχουμε ανά διήμερο τις μπανάνες. Τις βγάζουμε απο την σακούλα όταν κιτρινίσουν  και τις
  καταναλώνουμε άμεσα ή τις βάζουμε στην φρουτιέρα ώστε να τις καταναλώσουμε αργότερα.
Προσοχή: Η σακούλα πρέπει να είναι πλαστική και ερμητικά κλειστή.
 Όταν οι μπανάνες ωριμάσουν τις βγάζουμε από την σακούλα διαφορετικά θα χαλάσουν.
 Ποτέ οι μπανάνες στο ψυγείο γιατί μαυρίζουν. Είτε είναι ώριμες ή άγουρες