Καλώς ήρθατε στήν καινούργια ιστοσελίδα μας,για να κάνετε επανεγγραφή πατήστε τόν παρακάτω σύνδεσμο Εγγραφή
Ελάχιστο ποσό παραγγελίας 25 ευρώ σε φρούτα και λαχανικά
Με κάθε παραγγελία σας δωρεάν τα μεταφορικά

Όροι Χρήσης

 

ΓΕΝΙΚΑ

Ο παρών ιστοχώρος biokremmydas.gr  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί τους όρους χρήσης, συναλλαγών και εκ παραδρομής καταχώρησης δεδομένων οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, ενημερώνοντας σχετικά τους χρήστες μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να διασφαλίσουμε την ακρίβεια των περιγραφών και των αναγραφόμενων τιμών των προϊόντων. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο σφάλμα θα ενημερώσουμε αρχικά τον εκάστοτε πελάτη επί του σφάλματος και στη συνέχεια θα ζητηθεί από αυτόν η επιβεβαίωση ή η ακύρωση της υποβληθείσας παραγγελίας. Σε κάθε περίπτωση, ο ιστοχώρος (biokremmydas.gr) διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την εκτέλεση παραγγελιών που έχουν υποβληθεί και περιέχουν σφάλματα στην τιμολόγηση/αποστολή κτλ.

 

ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται από το biokremmydas.gr χρησιμοποιούνται για την υποβολή/αποστολή των παραγγελιών, την διεκπεραίωση συναλλαγών και της – ηλεκτρονικής ή άλλης – αλληλογραφίας μεταξύ της εταιρείας και του πελάτη και σε καμία περίπτωση δεν πωλούνται, ενοικιάζονται ή διαβιβάζονται και κοινοποιούνται σε τρίτους εκτός από την περίπτωση κατά την οποία η κοινοποίηση των στοιχείων επιβάλλεται από ρητή διάταξη νόμου και αποκλειστικά προς τις αρμόδιες αρχές. Εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση που ο χρήστης υποβάλλει μια ηλεκτρονική παραγγελία και επιλέξει την αποστολή της παραγγελίας του με τρίτα μέρη (μεταφορική εταιρεία, Courier, EΛΤΑ) όπου τα κατά περίπτωση αναγκαία δεδομένα για την αποστολή, διαβιβάζονται στην επιλεχθείσα από τον χρήστη εταιρεία. 

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Ακυρώσεις γίνονται δεκτές  , το αργότερα δυο ημέρες πριν  την ημέρα παράδοσης    

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Επιστροφές νωπών  προϊόντων  δεν γίνονται δεκτές  παρά μόνο την ώρα παράδοσης  στον διανομέα. 

Τα συσκευασμένα προϊόντα μπορούν  να επιστραφούν εντός  7 ημερών, στην περίπτωση  που το προϊόν δεν αντιστοιχεί  σε αυτό που έχει ζητηθεί  είτε έχει υπερβεί  την ημ/νια λήξης. Τα προς  επιστροφή  προϊόντα θα  πρέπει να  συνοδεύονται από  την  πρωτότυπη απόδειξη  αγοράς  και  θα  πρέπει  να  βρίσκονται  στην  κατάσταση  που  παραλήφθηκαν ,  με τη  συσκευασία  τους να είναι  αυτή  που  κανονικά  συνοδεύει  το  προϊόν .  

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να εξυπηρετούνται όλες οι ηλεκτρονικές παραγγελίες. Παρόλα αυτά η παραγγελία σας είναι δυνατόν να καθυστερήσει είτε λόγω ανωτέρας βίας (απεργίες – ακραία καιρικά φαινόμενα που καθιστούν την αποστολή αδύνατη) είτε λόγω προβλήματος κάποιου προμηθευτή μας καθώς συνεργαζόμαστε με έναν πολύ μεγάλο αριθμό προμηθευτών από όλη την Ελλάδα προκειμένου να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή τιμή προϊόντος. Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα προκειμένου να σας ενημερώσουμε για οποιοδήποτε πρόβλημα και να σας προτείνουμε κάποιο εναλλακτικό προϊόν, ή την ακύρωση της παραγγελίας και επιστροφή των χρημάτων σας εφόσον το επιθυμείτε.
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις λόγω μη διαθεσιμότητάς προϊόντων ή καθυστέρησης αποστολής λόγω ανωτέρας βίας μετά την παράδοση της παραγγελίας στον μεταφορέα που έχετε επιλέξει κατά την υποβολή της παραγγελίας σας.

ΠΑΡΕΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

Σε περίπτωση που δεν  υπάρχει  κάποιο προϊόν  από τα παραγγελθέντα  δεν υπάρχει  χρέωση. 

Προϊόντα που δεν  τεμαχίζονται (καρπούζια, πεπόνια, λάχανα, κ.α.) αλλά πωλούνται  με το κιλό , επιλέγεται το δυνατόν  πλησιέστερο στην ποσότητα που  αναγράφεται  σε  κάθε  προϊόν .