Καλώς ήρθατε στήν καινούργια ιστοσελίδα μας,για να κάνετε επανεγγραφή πατήστε τόν παρακάτω σύνδεσμο Εγγραφή
Ελάχιστο ποσό παραγγελίας 25 ευρώ σε φρούτα και λαχανικά
Με κάθε παραγγελία σας δωρεάν τα μεταφορικά

Η μικρή μας ιστορία

Η Κρεμμύδας - Βιοκιβώτια είναι μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση που εδρεύει στη Κίσσαμο Χανίων και ασχολείται με την παραγωγή και την εμπορία βιολογικών προϊόντων. Ενώ την παραγωγή βιολογικών την ξεκινήσαμε από το 1999, στην εμπορία εισήλθαμε το 2009. Η καινοτομία που εισαγάγαμε πρώτοι (2009) στην Ελληνική αγορά, είναι το Ηλεκτρονικό εμπόριο φρέσκων βιολογικών φρούτων και λαχανικών και η διανομή τους στο χώρο του τελικού καταναλωτή. Εμπνεόμενοι από το Βρετανικό box-scheme εφαρμόσαμε στην χώρα μας ένα σύστημα εμπορίας - διανομής προσαρμοσμένο στις εδώ ανάγκες και νοοτροπίες. Παρόλο που οι λόγοι που ξεκινήσαμε αλλά και οι οικονομικές-κοινωνικές συνθήκες έχουν αλλάξει από το 2009, συνεχίζουμε μιας και το εγχείρημά μας έχει βρει ανταπόκριση από μερίδα κόσμου που μας περιβάλει και μας στηρίζει.Μία ακόμη αναγνώριση της  ποιότητας των προϊόντων και της υπηρεσίας που παρέχουμε αλλά και της   ειλικρινούς προσπάθειας ήρθε το 2017 όταν μας απονεμήθηκε το βραβείο «βιοκαλλιέργειας» του  περιοδικού «Γαστρονόμος» 

Ο Κώστας Κρεμμύδας

Ο Κώστας Κρεμμύδας, ιδρυτής της Κρεμμύδας-Βιοκιβώτια, είναι τεχνολόγος Γεωπόνος με μεταπτυχιακές σπουδές στην Μ. Βρετανία στο τομέα της βιολογικής γεωργίας.


Το 1996 άφησε την Αθήνα και εγκαταστάθηκε στην Κίσσαμο Χανίων. Λίγο αργότερα παράλληλα με την κυρίως εργασία του νοίκιασε χωράφια και ξεκίνησε την βιοκαλλιέργια όπου την συνεχίζει μέχρι σήμερα.


Η ενασχόληση του με την βιολογική γεωργία αφορούσε εκτός από την καλλιέργεια και την εμπορία εφοδίων αλλά και τεχνική υποστήριξη στους βιοκαλλιεργητές.

Λόγω επαγγελματικής δραστηριότητας, ήρθε σε επαφή με πολλούς βιοκαλλιεργητές του νησιού και όχι μόνο.

Το μεγάλο ενδιαφέρον για την βιολογική γεωργία αλλά και η ανάγκη για βαθύτερη γνώση του αντικειμένου συντέλεσαν στο να ξεκινήσει μεταπτυχιακό στην Μεγάλη Βρετανία με θέμα την βιολογική γεωργία (2005).

Το 2008 αποφοιτεί με τίτλο Msc Organic farming. Το 2009 δημοσιεύεται η μελέτη του με τίτλο “Biofumigation crops” (βιοαπολυμαντικές καλλιέργειες) ενώ παράλληλα καινοτομεί εισάγοντας στην Ελληνική αγορά ένα νέο τρόπο εμπορίου φρούτων και λαχανικών ιδρύοντας την Κρεμμύδας- Βιοκιβώτια.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ 2017

ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑ

Πιστοποιήσεις

1)Τα προϊόντα είναι όλα βιολογικά και πιστοποιημένα από τον Οργανισμό Ελέγχου και Πιστοποίησης  Cosmocert.

2)Πολλά από τα προϊόντα μας πιστοποιούνται με το σήμα  «ΚΡΗΤΗ» από την «Αγροδιατροφική σύμπραξη» της περιφέρειας Κρήτης  ,της οποίας είμαστε και μέλη.

3)Η Επιχείρηση μας είναι κάτοχος της Βεβαίωσης Ελληνικής Επιχείρησης που παρέχεται από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό  «Επιμένων Ελληνικά»