ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΑΒΟΚΑΝΤΟ
18 Νοεμβρίου 2024
- 2 ποτήρια χυμό από φρέσκα ρόδια
- 100 ml σιρόπι αγαύης ή σφενδάμου ή μέλι
- ½ ποτήρι ρώγες ροδιού
- Χυμό από ½ λεμόνι.
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε τον χυμό ροδιού και το σιρόπι ώστε να βράσουν 20
λεπτά αφαιρώντας τον αφρό που βγαίνει στην επιφάνεια. Προσθέτουμε το ποτήρι με τις ρώγες από το ρόδι και το χυμό από το λεμόνι. Στην συνέχεια γεμίζουμε με
προσοχή τα βάζα με την καυτή μαρμελάδα ρόδι. Σφραγίζουμε τα βάζα με το καπάκι
τους και τα γυρνάμε ανάποδα μέχρι να κρυώσουν. Από την ώρα που ανοίγουμε ένα
βάζο, τη διατηρούμε στο ψυγείο.