Πλιγούρι με φρέσκα λαχανικά
30 Απριλίου 2020Σπιτική πρασόπιτα με γλυκοπατάτα
16 Νοεμβρίου 2020
εκτέλεση
- Σε ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί απλώστε τους ξηρούς καρπούς
- Σε προθερμασμένο φούρνο ψήστε τους, στους 170°C για 7′ το πολύ λεπτά
- Σε ένα πολυμίξερ(food processor) βάλτε τους ξηρούς καρπούς και αλέστε τους για 3′ λεπτά
- Αμέσως μετά προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε τα για 3′ με 5′ λεπτά, μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα